(طبقهبندینشده): آوندداران (طبقهبندینشده): گیاهان گلدار (طبقهبندینشده): دولپهایهای نو (طبقهبندینشده): رزیدها
مصرف مستقیم دانههای اسپند به صورت ناشتا، به عنوان یکی دیگر از روشهای درمانی در طب سنتی شناخته میشود. اسفند را همچنین میتوان به صورت دمنوش نیز نوش جان کرد.
زیادهروی در مصرف اسپند، باعث بروز سکسکه، ترشح بیش از حد بزاق و تضعیف سیستم اعصاب مرکزی می شود.
تنظیم هورمونهای جنسی از دیگر فواید اسپند محسوب میشود. به همین دلیل از این گیاه میتوان برای تنظیم قاعدگی نیز استفاده کرد.
– اسپند مدر و ضد عفونی کننده مجاری ادراری است و به درمان بیماری ادراری کمک می کند.
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکتها
شما چه تجربه ای در این زمینه دارید؟ خوشحال میشویم تجربیات خود را با ما و دیگر مخاطبان ستاره در میان بگذارید.
اسپند همچنین یک ضدشپش قوی محسوب میشود که میتواند در کاهش این عوامل بیماریزا موثر باشد. متخصصان طب سنتی به افراد مبتلا به شپش سر و همچنین کسانی که در خطر ابتلا به این عارضه قرار دارند، استفاده از دود این گیاه را توصیه میکنند.
ژله انار شب یلدا: طرز تهیه ژله انار شب یلدا و دسر خوشمزه اناری چله
به گزارش فرتاک نیوز، اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قرهداغیان است که با نامهای دیگری get more info مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته میشود.
این گیاه در خاکهای شور مناطق معتدل بیابانی و مدیترانهای میروید و به دلیل خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده، در طب سنتی جایگاه ویژهای دارد.
در طب سنتی، طبع اسپند را گرم و خشک معرفی کردهاند. از این رو اغلب توصیه میشود افرادی که داراری طبع و مزاج گرم و خشک هستند، از آن کمتر استفاده کنند.
کودکان زیر دو سال، افرادی دارای حساسیت به اسپند و همچنین افراد مبتلا به بیماریهای خاص کلیوی، قلبی و عروقی و کبدی بهتر است از مصرف این گیاه خودداری کنند.
اگرچه خاصیت اسپند در درمان بیماریها بسیار گسترده است، لیکن عوارض ناشی از مصرف آن را نیز نباید نادیده گرفت. برخی از مضرات اسپند عبارت است از: